Norsk
Gamereactor
nyheter
SSX

SSX endrer navn og fokus

Heter ikke lenger Deadly Descents

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ikke alle ble like fornøyde da Electronic Arts annonserte at det neste SSX-spillet skulle hete Deadly Descents, og bringe serien i en ny retning.

Mange har nemlig ventet lenge på det neste spillet i snowboard-serien, og ønsket seg nye utfordringer i samme stil som tidligere.

På grunn av den manglende begeistringen fra spillets fans har derfor EA besluttet å gjøre et par endringer med spillet.

For det første har de valgt og droppe "Deadly Descents" fra navnet, og for det andre har de bestemt at spillet skal bestå av tre forskjellige moduser.

Den ene modusen heter Deadly Descent og består av den opprinnelige ideen der målet er å unnslippe fjellets farer og komme seg helskinnet ned til bunnen av bakken.

De andre modusene Speed Descent og Tricky Descent er ikke blitt forklart i detalj ennå, men skal etter sigende være mer like utfordringene vi har møtt i de tidligere spillene.

Utifra dette kan det virke som utviklingsfokuset for spillet har endret seg slik at spillet skal minne mer om de tradisjonelle SSX-spillene, samtidig som man ikke har gått helt vekk fra det nye konseptet.

Hva tror dere blir best? Noe nytt og annerledes, eller mer av det gamle gode?

SSX
SSXSSXSSX

Relaterte tekster

SSXScore

SSX

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Verdens villeste snowboardserie har endelig funnet veien til HD-generasjonen, og det er ingen tvil om hvem som er kongen på fjellet.



Loading next content