Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 3

Battlefield vs Call of Duty

Enorme markedsføringstall for duellantene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med Battlefield 3 som kommer til høsten, og et forventet nytt Call of Duty-spill rundt den samme tiden, er det duket for en av de største spillduellene gjennom tidene.

For å sikre seg den gjeveste plassen er utgiverne Electronic Arts (Battlefield) og Activision (Call of Duty) beredt på å investere betydelige beløp for å markedsføre sine spill.

Sal vi tro EA-sjef John Riccitiello er det snakk om budsjetter på så mye som 200 millioner dollar, som vil si over én milliard norske kroner:

- I november lanseres Battlefield 3. Det vil kjempe mot Call of Duty, som er den mestselgende spillserien i bransjen for øyeblikket - et spill som i fjor tjente inn 400 million dollar bare på den første dagen i salg, forklarer Riccitiello under Ad Age Conference i New York.

Videre går han inn på hvor mye penger de planlegger å legge inn i markedsføringen av Battlefield 3:

- Det kommer til å være snakk om et par hundre millioner dollar i markedsføringskostnader når disse spillene skal ut i ilden mot hverandre. De har liknende design, men vi synes vi har det beste produktet, utdyper Riccitiello.

Selv om Call of Duty-serien så langt har klart seg bedre enn Battlefield-serien har altså EA god tro på at de kan komme seirende ut av duellen:

- Vårt spill er designet for å utklassere motstanderen. Hvis du er på utkikk etter en episk duell, en "Battle of the Titans", en "Red Sox vs. Yankees", en "Microsoft vs. Google", denne sesongens største spillbegivenhet. Da er det dette du har ventet på, avslutter Riccitiello.

Hvilken er deres favoritt?

Battlefield 3

Relaterte tekster

Battlefield 3Score

Battlefield 3

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Dice lever opp til forventningene og gir oss den råeste krigssimulatoren noensinne. Morten har tatt pulsen på slagmarken...

8
Battlefield 3 gratis via Origin

Battlefield 3 gratis via Origin

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

For noen måneder siden startet EA en ordning der de deler ut klassiske spill gratis til alle Origin-brukere i en periode. De har allerede gitt bort både Dead Space og det...

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I dag la Sony ut listen med spill som vil være gratis i juli for alle med Playstation Plus-abonnement. Sammen med spill som Saints Row: The Third og Payday: The Heist...



Loading next content