Norsk
Gamereactor
nyheter
Portal 2

- Det beste vi har laget

Valve er fornøyd med Portal 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvikler Valve later til å være svært fornøyd med det kommende Portal 2. Under en pressekonferanse skal Valves mann Chet Faliszek nylig ha forklart at enspillerkampanjen i Portal 2 er den beste de har laget.

- Når det gjelder enspilleropplevelsen er Portal 2 så absolutt det beste av Valves spill, konstaterer Faliszek.

Dette betyr ikke at de er misfornøyde med spillets flerspillerdel, der to spillere må samarbeide gjennom en separat kampanje:

- Når det gjelder samarbeidsspill synes jeg det står uavgjort mellom Portal 2 og Left 4 Dead. Left 4 Dead ligger tett til hjertet mitt. Men enspillerkampanjen i Portal 2 er omfattende, den er helt rå, slår Faliszek fast.

I tiden opp mot lanseringen har Valve gitt ut en rekkemorsomme trailere som viser at den humoristiske stilen fra det første spillet er intakt i oppfølgeren.

I tillegg har stjerneutvikleren spredt en rekke godbiter om spillet rundt omkring på nettet som fansen i samarbeid har jobbet med å grave frem.

Denne måten å markedsføre spill på kalles ofte Alternate reality games og blir stadig mer vanlig blant utviklere. Ved å legge ut spor om skulte bilder, videoer og annen informasjon økes interessen rundt spillet, samtidig som den mest entusiastiske fansen blir tilfredsstilt.

En del av bildene fansen har gravd frem har nå blitt gitt ut offisiell av Valve. Disse ser du under.

Mens Det første Portal var et forholdsvis lite spill som kom ut sammen med The Orange Box, er Portal 2 et fullverdig, og mye lengre spill. Utgivelsesdatoen her i Norge er 21. april, og plattformene er PC, Mac, Playstation 3 og Xbox 360.

Kilde: CVG.

Portal 2
Portal 2Portal 2
Portal 2Portal 2Portal 2
Portal 2Portal 2Portal 2Portal 2
Portal 2Portal 2Portal 2Portal 2
Portal 2Portal 2Portal 2Portal 2
Portal 2Portal 2Portal 2Portal 2
Portal 2Portal 2Portal 2Portal 2

Relaterte tekster

Portal 2Score

Portal 2

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Spillbransjens beste nøtteknekker er tilbake. Portal 2 lever opp til forventningene med intrikate gåter og en god porsjon humor. Vi har satt karakter...

4
Portal 2- forfatter tilbake hos Valve

Portal 2- forfatter tilbake hos Valve

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

I 2017 mistet Valve den ene forfatteren etter den andre, og blant dem var Jay Pinkerton, Erik Wolpaw og Chet Faliszek, som alle jobbet på Portal 2, og som sluttet i Valve...

2
Bygde Portal-soverom til sønnen

Bygde Portal-soverom til sønnen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

En person som kaller seg Geek Dad har nettopp gjort seg fortjent til en nominasjon til Årets Far-prisen. Han har nemlig bygd et helt rom i Portal-tema til sønnen sin, og...



Loading next content