Norsk
Gamereactor
nyheter
Portal 2

Portal 2 kan komme tidligere?

Mystisk nedtelling når null i ettermiddag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Oppdatering:
På nettsiden til Aperture Sience har det dukket opp en mystisk nedtelling som vil nå null i dag kl. 18:00 norsk tid.

Under nedtellingen står det blant annet følgende:

- Tiden er snart inne kjære mennesker. Men ikke helt ennå. I morgen får dere den siste testen. Etter det vil det være utelukkende opp til dere når jeg blir satt fri.

Måten teksten er skrevet på legger opp til at dette er GLaDOS' ord - den morderiske roboten fra det første spillet som også er med i oppfølgeren.

Teksten og nedtellingen tyder på at spekulasjonene om en fremskyndet utgivelse kan skje, og at fansens innsats i Valves Alternate reality game vil være utslagsgivende.

Opprinnelig sak:
I oppkjøringen til Portal 2 har Valve kjørt igang et omfattende Alternate reality game der de legger ut små ledetråder med informasjon om spillet rundt omkring i den virkelige verden, på nettsider, gjemt i andre spill osv.

Ganske nylig ble en pakke med 13 Indie-spill, The Potato Sack-bundle lagt ut for salg på Steam. Innad i kildekoden spillet Bit.Trip, som var del av denne pakken, har nå oppmerksomme datakyndige kommet over informasjon om Valves neste storspill.

På grunn av setningen 4/19/2011_7AM=4/15/2011_9AM spekulerer flere i om utgivelsesdatoen til Portal 2 kan bli flyttet frem.

I tillegg skal flere andre vage indikasjoner om at spillet kan bli fremskyndet ha blitt funnet i de øvrige spillene som er med i Potato Sack-pakken.

Det har de siste dagene gått rykter om at kollektivt høye spilletider for spillene i Potato Sack-pakken kan føre til at Portal 2 blir lansert før tiden.

Den offisielle datoen for Portal 2 er fremdeles 21. april her i Norge. PC-versjonen kan imidlertid kjøpes digitalt via Steam og låses opp på den amerikanske datoen som er 19. april.

Kilde: Game Informer

Portal 2
Den ordinære datoen for Portal 2 er satt til 21. april her i Norge.
Portal 2Portal 2Portal 2Portal 2

Relaterte tekster

Portal 2Score

Portal 2

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Spillbransjens beste nøtteknekker er tilbake. Portal 2 lever opp til forventningene med intrikate gåter og en god porsjon humor. Vi har satt karakter...

4
Portal 2- forfatter tilbake hos Valve

Portal 2- forfatter tilbake hos Valve

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

I 2017 mistet Valve den ene forfatteren etter den andre, og blant dem var Jay Pinkerton, Erik Wolpaw og Chet Faliszek, som alle jobbet på Portal 2, og som sluttet i Valve...

2
Bygde Portal-soverom til sønnen

Bygde Portal-soverom til sønnen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

En person som kaller seg Geek Dad har nettopp gjort seg fortjent til en nominasjon til Årets Far-prisen. Han har nemlig bygd et helt rom i Portal-tema til sønnen sin, og...



Loading next content