Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 3

Dice vil ha mer maskinkraft nå

- Vi er desperate etter nye konsoller

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For Battlefield 3 har Dice som kjent bygd opp en helt ny spillmotor med det de selv kaller banebrytende ny teknologi.

Som følge av dette føler selskapet seg holdt tilbake av de tekniske begrensingene til den nåværende konsollgenerasjonen, og har ved flere anledninger uttalt at de kunne tenke seg kraftigere konsoller.

- Vi er desperate etter å ta steget inn i den neste generasjonen. Jeg tror Battlefield 3 vil se ut som et nestegenerasjonsspill, og all teknologien vi bygger - hele Frostbite 2-systemet, animasjonene, lyden og det hele, legger seg på et nivå som ligger et par år inn i fremtiden. Vi vil heller utvikle noe fremtidsrettet enn å holde oss på dagens nivå, forklarer spillprodusent Patrick Bach hos Dice.

Behovet for nye konsoller har vært et omstridt tema den siste tiden. Selskaper som Dice og Crytek mener mer maskinkraft heller bør komme før enn siden, mens mange andre selskaper mener det fortsatt er mye å hente i dagens konsollgenerasjon.

Når det gjelder konsollprodusentenes planer tyder rykter på at Nintendo vil vise frem en ny HD-konsoll allerede under årets E3-messe.

Microsoft har uttalt at de ikke er beredt til å lanserer noen ny konsoll med det første. Samtidig har fraværet av eksklusive spill og nytt innhold til Xbox 360 ført til at mange spekulere i om selskapet kan ha en stor overraskelse på lager.

Når det er sagt har Microsoft vist frem bruddstykker av ny teknologi som forbedrede grafikkmuligheter og et nytt diskformat til Xbox 360. Dette kan tyde på at de ønsker å utvide levetiden til dagens konsoll fremfor å lansere en ny. I tillegg har Kinect solgt veldig godt.

Sony har ved flere anledninger hardnakket sagt at Playstation 3 vil ha en 10-årig livssyklus, og ser ut til å konsentrere seg om den nye håndholdte NGP i første omgang.

Battlefield 3

Relaterte tekster

Battlefield 3Score

Battlefield 3

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Dice lever opp til forventningene og gir oss den råeste krigssimulatoren noensinne. Morten har tatt pulsen på slagmarken...

8
Battlefield 3 gratis via Origin

Battlefield 3 gratis via Origin

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

For noen måneder siden startet EA en ordning der de deler ut klassiske spill gratis til alle Origin-brukere i en periode. De har allerede gitt bort både Dead Space og det...

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I dag la Sony ut listen med spill som vil være gratis i juli for alle med Playstation Plus-abonnement. Sammen med spill som Saints Row: The Third og Payday: The Heist...



Loading next content