Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 3

Battlefield 3-demo bekreftet

Dice vil la deg prøve før du kjøper

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Patrick Bach fra Dice har i et intervju med msxbox-world.com røpet at vi kan vente oss en demo av deres ettertraktede Battlefield 3 i forkant av spillets lansering til høsten.

Han ville ikke avsløre noen eksakt dato for demoen, men kunne kaste litt lys over et annen Battlefield 3-tema som er blitt diskutert mye over verdensveven.

Da det ble klart at konsollversjonene av spillet kun vil ha støtte for 24 spillere, lurte mange på om dette var på grunn av begrensninger i konsollene, eller om noe annet kunne ligge bak.

Ifølge Bach skal avgjørelsen om å ha 24 spillere på konsollversjonene, kontra 64 på PC-versjonen, ha blitt tatt fordi 24 spillere ganske enkelt var antallet som førte til den beste og mest balanserte opplevelsen på konsoll:

- Vi prøver alltid å finne den rette balansen mellom antall spillere, grafikkvaliteten, ødeleggelsene, kjøretøyene, nettverkstrafikken og den generelle kvaliteten. I denne omgang har vi kommet frem til den konklusjon at 24 spillere på konsollene gir oss den rette balansen. [...] Vi er ikke bekymret for at intensiteten i flerspilleropplevelsen ikke vil bli høy nok på konsollene, selv om vi presser numrene høyere på PC, forklarer Bach.

Battlefield 3 kommer til PC, Playstation 3 og Xbox 360. En offisiell utgivelsesdato har ikke blitt gitt ennå, men tidligere rykter har spekulert i at spillet vil komme ut i starten av november.

Battlefield 3

Relaterte tekster

Battlefield 3Score

Battlefield 3

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Dice lever opp til forventningene og gir oss den råeste krigssimulatoren noensinne. Morten har tatt pulsen på slagmarken...

8
Battlefield 3 gratis via Origin

Battlefield 3 gratis via Origin

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

For noen måneder siden startet EA en ordning der de deler ut klassiske spill gratis til alle Origin-brukere i en periode. De har allerede gitt bort både Dead Space og det...

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I dag la Sony ut listen med spill som vil være gratis i juli for alle med Playstation Plus-abonnement. Sammen med spill som Saints Row: The Third og Payday: The Heist...



Loading next content