Norsk
Gamereactor
nyheter
Hitman: Absolution

Borderlands og Hitman på E3?

Årets største spillmesse er rett rundt hjørnet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

E3-messen nærmer seg med stormskritt og spekulasjonene og forventingene til hva som vil bli avslørt øker i takt med kalenderen.

To spill mange håper på mer info om er det neste spillet i Hitman-serien og et nytt Borderlands. Og skal vi tro ryktene kan disse spillene fort bli blant de som vises frem i Los Angeles 7. til 9. juni.

Når det gjelder Hitman har Square Enix nemlig registrert et nytt spillvaremerke under navnet Hitman: Absolution.

Slike registreringer tyder normalt på at utviklingen av en spilltittel er kommet langt nok til at navnet er bestemt og markedsføringen kan begynne om forholdsvis kort tid. Med E3 rett rundt hjørnet virker det derfor sannsynlig at en offisiell avsløring vil finne sted.

I forhold til Borderlands har utvikler Gearbox Software tidligere uttalt at de gjerne kunne tenke seg å lage en oppfølger til storspillet fra 2009.

Nylig føyet en freelance-animatør ved navn James Mosingols til "brukergrensesnitt og konsepter for Borderlands 2" på sin nett-CV. Notatet ble raskt fjernet etter etterspørsel fra Gearbox, som kan tyde på at selskapet ønsker å holde spillet hemmelig en stund til.

Da utvikleren gjør seg ferdig med Duke Nukem Forever i disse dager høres det ikke usannsynlig ut at Gearbox er klare for å lansere sitt neste store prosjekt under årets E3-messe.

Hitman: Absolution
Så langt er dette det eneste bildet vi har sett som er satt i forbindelse med Hitman 5

Relaterte tekster

Hitman: AbsolutionScore

Hitman: Absolution

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Det nyeste tilskuddet i Hitman-serien er endelig her. Robin har klippet håret, tatt på seg dressen og satt karakter...

0
Dødbringende Games with Gold

Dødbringende Games with Gold

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Fra tid til annen har Microsofts opplegg Games with Gold slått til med mer eller mindre interessante titler, og denne måneden er det all grunn til å være begeistret. Fra...

5
Nye kontrakter til Hitman: Absolution

Nye kontrakter til Hitman: Absolution

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

IO Interactive kan via sin Facebook-side fortelle at det vanker tre nye kontrakter til Hitman: Absolution, en til hvert format. PC-spillere får et oppdrag i et...

5
Danske IO har sagt opp halve staben

Danske IO har sagt opp halve staben

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det danske utviklerhuset IO Interactive har redusert bemanningen med 50 prosent. Det meldte IO og Square Enix i går kveld, da de annonserte en større omstrukturering for...



Loading next content