Norsk
Gamereactor
nyheter
Portal 2

Mer Portal 2 til sommeren

Valve lover mer innhold til gåtespillet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Her i Gamreactor-redakjsonen ble Portal 2 møtt med jubel og gode karakterer i vår anmeldelse.

Hvis du som oss knapt kan vente på flere gåter å bryne deg på, vil du bli glad over å høre at mer innhold til spillet er på vei. Og i tillegg vil det være her allerede til sommeren.

I et omfattende intervju med Fast Company kunne nemlig Valves markedsføringssjef Doug Lombardi røpe at mer innhold er på snarlig vei til Aperture Science-lokalene.

- Vi kommer til å annonsere nedlastbart innhold til Portal 2, så folk bør holde øynene åpent for mer innhold denne sommeren. Vi kommer til å avsløre litt flere detaljer om dette om en uke eller to. Vi kommer også til å støtte opp innholdet med flere videoer og tegneserier, forklarer Lombardi.

Når det gjelder prisen på pakken har ikke Valve annonsert noe om dette foreløpig. Det virker imidlertid sannsynlig at dette kommer frem når de legger frem detaljene om et par uker.

Tradisjonelt har nytt innhold til Valves spill vært gratis til PC-versjonene, mens det har kostet noen kroner på Xbox 360 (på PS3 har de så vidt vi har fått med oss ikke lansert noe ekstra innhold).

Siden Valves Steam-system nå er blitt implementert i PS3-versjonen av Portal 2 kan det tenkes at også disse spillerne vil få innholdet gratis. Samtidig kan det godt tenkes at Sony kommer til å kreve inn en avgift, og det blir umulig å slå noe fast på det nåværende tidspunkt.

Vi skal selvsagt bringe dere mer info om nedlastingspakken og hva den kommer til å kose straks vi får vite noe mer.

Portal 2

Relaterte tekster

Portal 2Score

Portal 2

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Spillbransjens beste nøtteknekker er tilbake. Portal 2 lever opp til forventningene med intrikate gåter og en god porsjon humor. Vi har satt karakter...

4
Portal 2- forfatter tilbake hos Valve

Portal 2- forfatter tilbake hos Valve

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

I 2017 mistet Valve den ene forfatteren etter den andre, og blant dem var Jay Pinkerton, Erik Wolpaw og Chet Faliszek, som alle jobbet på Portal 2, og som sluttet i Valve...

2
Bygde Portal-soverom til sønnen

Bygde Portal-soverom til sønnen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

En person som kaller seg Geek Dad har nettopp gjort seg fortjent til en nominasjon til Årets Far-prisen. Han har nemlig bygd et helt rom i Portal-tema til sønnen sin, og...



Loading next content