Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 3

- Battlefield bedre enn Call of Duty

EA er selvsikre i sin kamp om FPS-tronen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ved flere anledninger har utvikler Dice kommet med kvasse uttalelser om at deres kommende Battlefield 3 vil utklassere alle spillene i sjangeren.

Nå har også utgiver Electronic Arrts kastet seg på bølgen med sine egne selvsikre utsagn:

- Vi vet vi har en stor konkurrent, men stilt opp mot Call of Duty i 3. kvartal har vi en bedre spillmotor, et bedre utviklingsteam, ja rett og slett et bedre spill. Vårt mål er å bli den nye lederen av den enorme FPS-sjangeren, og sende de andre utviklerne på defensiven, forklarer John Riccitiello, visedirektør i EA.

Som tidligere omtaler selskapet det som sikkert at et nytt Call of Duty-spill vil komme til høsten, samtidig som de hevder at det ikke vil ha noen sjanse mot deres spill.

Kanskje sitter EA og Dice på informasjon som ikke offentligheten ikke har fått tilgang til? Angående et nytt Call of Duty-spill har vi nemlig ikke fått vite mer enn ubekreftede rykter om at Call of Duty: Modern Warfare 3 vil dukke opp til høsten.

Det virker imidlertid svært trolig at et nytt Call of Duty-spill vil ta opp kampen mot Battlefield 3, og vi forventer mer info om spillet senest under E3-messen i juni.

Battlefield 3

Relaterte tekster

Battlefield 3Score

Battlefield 3

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Dice lever opp til forventningene og gir oss den råeste krigssimulatoren noensinne. Morten har tatt pulsen på slagmarken...

8
Battlefield 3 gratis via Origin

Battlefield 3 gratis via Origin

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

For noen måneder siden startet EA en ordning der de deler ut klassiske spill gratis til alle Origin-brukere i en periode. De har allerede gitt bort både Dead Space og det...

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I dag la Sony ut listen med spill som vil være gratis i juli for alle med Playstation Plus-abonnement. Sammen med spill som Saints Row: The Third og Payday: The Heist...



Loading next content