Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed: Revelations

Assassin's Creed: Revelations

Ubisoft annonserer det neste spillet i serien

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft har annonsert Assassin's Creed: Revelations, det neste kapittelet i Ubisofts populære actionserien. Forrige uke kunne vi melde om rykter som hevdet at et nytt Assassin's Creed-spill var på vei, og nå er altså Revelations et faktum.

I spillet møter vi nok en gang Ezio Auditore, i det som omtales som høydepunktet i Ezios historie:

- Å kunne presentere det siste kapittelet i Ezios trilogi er en viktig milepæl i Assassin's Creed-serien, både for oss og for fansen. Assassin's Creed: Revelations inkluderer masse nye funksjoner, og noen uventede overraskelser. Vi kan nesten ikke vente til årets E3-messe, der vi vil vise frem mer av spillet, forklarer Alexandre Amancio hos utvikler Ubisoft Montreal.

I spillet vil vi få et gjensyn med alle de tre hovedpersonene fra de andre spillene i serien - Ezio, Altair, og Desmond. Ezio følger i fotsporene til Altairs fortid, og besøker denne gangen byen Konstantinopel, mens Desomnd fortsetter å være limet som binder serien sammen gjennom sine opplevelser i Animus-maskinen.

Kilde: Industy Gamers

Assassin's Creed: Revelations
Assassin's Creed: RevelationsAssassin's Creed: Revelations

Relaterte tekster

Assassin's Creed: RevelationsScore

Assassin's Creed: Revelations

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Assassin's Creed: Revelations er minst like bra som Brotherhood, det er bare altfor likt. Ezio begynner å bli gammel - det gjør serien også...



Loading next content