Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare 3

Modern Warfare 3 blir mye større

Stadig flere Call of Duty-rykter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå som Activision har lovet offisielle detaljer om det neste Call of Duty-spillet i nær fremtid, har rykteflommen for alvor bygget seg opp.

De siste ryktene kommer fra spillsiden Kotaku som har vært i kontakt med personer som angivelig har sett det nye spillet i full aksjon.

Ifølge disse personene blir det neste spillet - som antatt, Call of Duty: Modern Warfare 3. Spillet blir utviklet av det som er igjen av Infinity Ward, med god hjelp fra Sledgehammer Games og Raven Software, noe som stemmer godt overrens med indikasjonene vi har sett tidligere.

Videre forklares det at Modern Warfare 3 vil ta opp historien der forgjengeren sluttet, og utforske konsekvensene av Russlands invasjon av USA. Spillet vil forgå i urbane omgivelser og inneheolde en rekke militære kjøretøy, men det er fortsatt uklart om disse vil være kjørbare for spilleren.

Den største forandringen i serien sies å være spillets skala, som skal være betraktelig større enn i de forrige spillene. Man vil få muligheten til å utfolde seg i mye større områder enn før, og det skal også være mulig å ødelegge deler av omgivelsene denne gangen.

Legg merke til at dette ikke er offisielle uttalelser. Forvent mer informasjon fra utviklerne selv senest under årets E3-messe i juni.

Call of Duty: Modern Warfare 3
Ifølge tidligere rykter skal karakteren Ghost, som vi kjenner fra de forrige spillene i Modern Warfare-serien, spille en viktig rolle i det tredje kapittelet.

Relaterte tekster



Loading next content