Norsk
Gamereactor
nyheter
Soul Calibur V

Alt om Soul Calibur V

Gjør deg klar for nye kamper i 2012

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Under pressearrangementet Level up i Dubai avslørte utvikler Namco Bandai sine planer for fremtiden, og nyheten som skapte størst reaksjon blant publikum var annonseringen av Soul Calibur V.

Redaktøren for vår svenske avdeling, Petter Hegevall, hadde tatt turen til Dubai, og kunne videreformidle alt som kom frem om det nye spillet.

Soul Calibur V utspiller seg 17 år etter det forrige spillet, og vår helt har ikke lenger det kraftige Soul Calibur-sverdet i sin besittelse. I stedet blir det femte spillet starten på en helt ny generasjon av karakterer.

Dette fører med seg en hovedperson som vi finner i form av Patroklos, sønnen til Sophitias. Patroklos har arvet alle sine egenskaper fra moren, og er i tillegg enda raskere.

Videre har Hisaharu Tagoe fra Project Soul avslørt at vi i sann Soul Calibur-ånd kan forvente oss gjesteopptredener fra andre populære figurer gjennom spillets gang. Hvem disse karakterene vil bli har utvikleren imidlertid ikke røpet ennå.

Spillmessig har kan vi også vente oss noen endringer. Soul Calibur V skal være både raskere og mer elegant enn forgjengeren, og kombinasjonene skal angivelig være lettere å lære seg.

Så langt har bare en liten smakebit blitt vist fra spillet, men Namco Bandai lover å komme med flere detaljer under E3-messen om en snau måned.

Soul Calibur V er planlagt å komme ut i løpet av 2012 til Playstation 3 og Xbox 360.

Soul Calibur V
HQ

Relaterte tekster

Soul Calibur VScore

Soul Calibur V

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Namco leverer et slåssespill med nok dybde til å holde deg gående i lang tid fremover. Daniel "Ezio" Guanio har knust all motstand i Soul Calibur V.

0
Rykte: Nytt Soul Calibur under utvikling

Rykte: Nytt Soul Calibur under utvikling

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Uten noen videre forklaring har Team Soul, studioet hos Bandai Namco som står bak Soul Calibur, lagt ut en undersøkelse hvor de spør hvem som er din favorittfigur i...



Loading next content