Norsk
Gamereactor
nyheter
The Darkness II

Velkjent stemme i The Darkness II

Nolan "Nathan Drake" North slår til igjen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Stemmeskuespilleren Nolan North er velkjent i spillsammenheng. Blant annet har han stått bak stemmen til ringreven Nathan Drake i Uncharted-serien, prinsen i Prince of Persia-spillene og Desmond i Assassin's Creed.

Nå ser det ut som North er aktuell i en ny spillrolle, denne gangen som hovedpersonen Jackie i det kommende The Darkness II.

Under presentasjon av spillet la nemlig spillsidenCVG merke til den velkjente stemmen, og spurte utvikleren om det ikke var North de hørte. Til respons fikk de hverken ja eller nei, men heller følgende lure kommentar:

- Vi har ikke annonsert hvem som skal spille Jackie ennå. Jeg sier ikke at det ikke er Nolan, vi er bare ikke kommet så langt ennå, forklarer prosjektleder Sheldon Carter.

Vi skal altså ikke se bort fra at North er klar i nok en spillrolle, når The Darkness II er klar for lansering i oktober.

The Darkness II

Relaterte tekster

The Darkness IIScore

The Darkness II

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Steinholtz

I Digital Extremes oppfølger til The Darkness, får vi fortsette Jackie Estecados ultravoldelige kamp mot New Yorks underverden. Daniel har testet og satt karakter...

3
Få The Darkness II gratis til PC

Få The Darkness II gratis til PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Nå kan man vel si at vi har fått mange gode spill som helt klart vil underholde oss i påskeferien den siste tiden, men hvem takker vel nei til enda et helt...

6
The Darkness II: Mørkets menn

The Darkness II: Mørkets menn

ARTIKKEL. Skrevet av Daniel Steinholtz - GR SE

Den tegneserieinspirerte voldsfesten fra Digital Extremes nærmer seg med stormskritt. Vi dro til England for å diskutere lyssetting og historie med gjengen bak Jackies tilbakekomst...



Loading next content