Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft

Minecraft til Xperia Play

Den første mobilversjonen er snart klar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Svært mange spillere har forelsket seg i indieklassikeren Minecraft på PC. Som følge av den enorme suksessen ser spillskaperen Markus "Notch" Persson og resten av Mojang Studios nå nye veier med egne versjoner til både IOS og Android.

Den første av disse mobilversjonene blir til Sony Ericssons nylig lansert Xperia Play, populært kalt Playstation-telefonen.

Selv om Xperia Play er en Android-telefon skal det ikke her være snakk om Android-versjonen av spillet. Mens IOS- og Android-versjonene baserer seg på touchskjermer og vil ha enkelte endringer som følge av dette, ligger Xperia Play-versjonen nærmere PC-utgaven siden Xperia Play har flere muligheter for kontroll.

Noen eksakt lanseringsdato eller pris er ikke blitt annonsert foreløpig, men etter sigende vil versjonen følge den samme modellen som PC-versjonen, men tidlig utgivelse og hyppige oppdateringer.

Det ble også lovet mer info på E3-messen om to uker.

Kilde: Gamasutra.

Minecraft

Relaterte tekster

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

En ekte spillperle som omfavner kreativitet og åpenhet. Minecraft er en uendelig lekeplass som vil gi deg et helt nytt forhold til firkantede klosser...



Loading next content