Norsk
Gamereactor
nyheter
L.A. Noire

- En sterk ny spillserie

Take Two er åpne for mer L.A. Noire

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sannsynligheten for mer L.A. Noire i fremtiden er stor. Dette kom frem av en konferanse Take-Two i går avholdt overfor sine investorer, der det nye detektivspillet var ett av temaene.

- Vi har grunn til å tro at L.A. Noire vil bli nok en sterk spillserie for vårt selskap. Uansett hvordan du ser på det har det vært en svært bra lansering, og å kunne si de ordene enda en gang er ekstraordinært. [...] Vi er svært takknemlige overfor Rockstar som igjen har levert en utmerket tittel. Man kan aldri ta noe for gitt, men denne gruppen skuffer så godt som aldri, forklarer Take-Two-sjef Strauss Zelnick.

På direkte spørsmål om utvidelser eller en oppfølger til L.A. Noire, forklarte Zelnick at de vil overlate annonseringer rundt dette til Rockstar. Det ble imidlertid tidligere under konferansen forklart at selskapets generelle strategi er å støtte opp under spillene med nytt innhold.

Forholdene ligger derfor til rette for både utvidelser til dagens spill, og helt nye kriminalsaker i tiden som kommer. Vi krysser i alle fall fingrene.

Kilde: Joystiq.

L.A. Noire
L.A. NoireL.A. Noire

Relaterte tekster

L.A. NoireScore

L.A. Noire

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall - GRSE

Åstedsgranskning, serieforhør og bevissjonglering. Team Bondi har laget en perfekt krimthriller i spillformat. Klikk her for å inspisere anmeldelsen.



Loading next content