Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty Elite bekreftet

Er du klar for månedsbetaling i CoD?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Oppdatering:
Activision har nå offisielt annonsert den nye Elite-tjenesten og sendt ut en humoristisk trailer som tar for seg de nye mulighetene.

Opprinnelig sak:
Activision har lenge snakket om å innføre et system der man får ekstra innhold til deres populære Call of Duty-serie mot en månedlig innbetaling. Med det kommende Call of Duty: Modern Warfare 3 ser det ut som disse planene skal settes ut i live.

Det er avisen The Wall Street Journal som står for de siste ryktene i saken, og som tidligere er det snakk om en betalingstjeneste kalt Call of Duty Elite. Ifølge avisen skal imidlertid ikke den nye tjenesten bare gjelde Modern Warfare 3, men også de øvrige spillene i serien.

Etter sigende vil Elite ha en gratisversjon der alle brukerne blir møtt av Facebook-liknende sosiale funksjoner, samt statistikk på tvers av spillene. Dersom du ønsker tilgang til eksklusive kart og annet "premuim"-innhold må du imidlertid oppgradere til den betalte versjonen som skal koste omkring 8 dollar (rundt 40 kr.) .

Ved første øyekast høres dette ut som en ny måte å distribuere utvidelser og nedlastingspakker på. Hvis dette imidlertid betyr at utviklerne hurtigere kan forsyne spillene med nytt innhold, kan dette vise seg å være en fin bonus for de mest dedikerte tilhengere.

Activision selv har ikke kommentert saken, så den må foreløpig betraktes som et rykte. Hvis dette imidlertid viser seg å være sant skal vi ikke se bort fra at Activision legger frem offisielle detaljer under neste ukes E3-messe.

Call of Duty: Modern Warfare 3
Call of Duty: Modern Warfare 3Call of Duty: Modern Warfare 3Call of Duty: Modern Warfare 3
HQ

Relaterte tekster



Loading next content