Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Elite-beta i juli

Tilleggstjenesten skal testes i Black Ops

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Call of Duty: Elite, den nylig annonserte tilleggsfunksjonen i Call of Duty-serien, skal bli testet ut gjennom en lukket beta som ruller igang den 14. juli.

Dette melder Activision selv som legger til at funksjonaliteten først skal testes ut i Call of Duty: Black Ops, før den slippes offisielt i trinn med lanseringen av Call of Duty: Modern Warfare 3 til høsten.

- Vi legger mer arbeid ned i hvert enkelt spill enn noensinne. Ved å utvikle dype, sosiale og engasjerende opplevelser holder vi oss i fronten av innovasjonskurven og kan tilby spillere unike underholdningsopplevelser, forklarer Activision Publishing-sjef Eric Hirshberg som fortsetter:

- Vi er ekstra fornøyde med den nye Call of Duty: Elite-tjenesten, som vi tror vil nullstille terskelen for flerspiller og skape et samkjørt nettsamfunn rundt Call of Duty som er ulikt noe vi har sett i bransjen. Mange av nøkkelfunksjonene er gratis for alle spillere av de støttede Call of Duty-titlene, og vil løfte flerspilleropplevelsen forbi alt vi har sett tidligere på markedet.

Vi kan forvente oss mer info om Call of Duty: Elite-funksjonen og Call of Duty: Modern Warfare 3, samt en rekke andre spill under Activisions E3-konferanse.

Call of Duty: Modern Warfare 3

Relaterte tekster



Loading next content