Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 3

Dice svarer på kritikken

Ingen fordeler ved forhåndsbestilling

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter Electonic Arts og Dice annonserte at kartpakken Back to Karkand og en del eksklusivt innhold ville bli inkludert i forhåndsbestillinger av Battlefield 3, har de mottatt mye kritikk.

Noen ble til og med blitt så opprørt at de nå oppfordrer andre til å boikotte forhåndsbestillinger av de etterlengtede skytespillet.

Bakgrunnen for kritikken har vært at man mener det eksklusive innholdet, som inkludere blant annet spesielle våpen og annet utstyr, vil gi spillmessige fordeler til de som velger å forhåndsbestille. Dette mener man er urettferdig overfor de som ikke har forhåndsbestilt samtidig som det ødelegger balansen i spillet.

Dice har åpenbart fulgt med på kritikken og kommenterer saken med følgende forklaring:

- Bonusinnholdet er nøye valgt ut nettopp for å hindre at balansen i spillet skal bli forstyrret. Det vil tilby variasjon, men ikke utgjøre noen vesentlig fordel på slagmarken, forklarer Dice, som legger til:

- Vi ønsker å belønne våre kjernefans med gode tilbud- slik som å gi dem Back to Karkand-pakken helt gratis.

Utfra dette kan virke som Dice er fast bestemt på å beholde ordningen, men likevel er det vanskelig å slå fast om den vil opprettholdes helt frem til lanseringen i oktober.

Da Battlefield: Bad Company ble lansert i 2008 var et liknende tilbud planlagt, men etter stort press fra publikum valgte Electronic Arts å droppe ordningen.

Kilde: VG247.

Battlefield 3
Battlefield 3Battlefield 3

Relaterte tekster

Battlefield 3Score

Battlefield 3

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Dice lever opp til forventningene og gir oss den råeste krigssimulatoren noensinne. Morten har tatt pulsen på slagmarken...

8
Battlefield 3 gratis via Origin

Battlefield 3 gratis via Origin

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

For noen måneder siden startet EA en ordning der de deler ut klassiske spill gratis til alle Origin-brukere i en periode. De har allerede gitt bort både Dead Space og det...

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I dag la Sony ut listen med spill som vil være gratis i juli for alle med Playstation Plus-abonnement. Sammen med spill som Saints Row: The Third og Payday: The Heist...



Loading next content