Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

- GTA V i 2012 meget sannsynlig

Rockstar er i gang med den siste finpussen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ifølge det spillsiden Gamespot hevder er en kilde som står i nær tilknytning til Take-Two og Rockstar skal utviklingen av Grand Theft Auto V være godt igang, og en lansering i løpet av 2012 omtales som "meget sannsynlig".

Ifølge kilden har Rockstar kommet så langt i utviklingen at de nå har startet med den siste finpussen, samt arbeidet med å legge til minispillene og morsomhetene serien er blitt så kjent for.

Dette stemmer godt overrens med tidligere rykter som hevdet Grand Theft Auto V kan være klart for lansering så tidlig som i januar 2012.

Utover denne meldingen ønsker ikke kilden avsløre noe mer om spillet. Vi har imidlertid tidligere hørt at spillet muligens vil finne sted i en Los Angeles-liknende by (kanskje Los Santos fra GTA: San Andreas?), mens andre rykter har hintet om et gjensyn med den Miami-inspirerte Vice City.

Offisielt har ikke Grand Theft Auto V blitt annonsert ennå. Mange ble skuffet da vi ikke fikk vite noe om spillet på årets E3-messe, og vi setter nå vår lit til at spillet muligens kan bli avdekket under Gamescom-messen i Tyskland den 17. august, der Take-Two er blant selskapene som vil være tilstede.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content