Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 12

Dato spikret for FIFA 12

EA lover PC-versjon på høyde med konsoll

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Electronic Arts har annonsert lanseringsdatoen til årets utgave av den populære FIFA-serien. FIFA 12 slippes samtidig til PC, Playstation 3 og Xbox 360, og vil være på plass i de europeiske butikkhyllene den 30. september.

Samtidig hadde EA gode nyheter til de som ønsker å spille FIFA på PC. De kunne nemlig love at opplevelsen på PC denne gangen skal bli den samme som på HD-konsollene.

Opprinnelig var den nye Impact Engine-spillmotoren, som skal sikre mer realistisk fysikk og interaksjon mellom spillerne, forbeholdt Playstation 3 og Xbox 360. Nå har imidlertid EA snudd på flisa, og inkluderer motoren også på PC-versjonen.

- Dette er øyeblikket alle PC-spillere har ventet på. Endelig kan også de fullt ta del i den prisbelønte FIFA-opplevelsen på sin favorittplattform. PC-fans vil kunne nyte den beste spillbarheten, de dypeste spillmodusene og den flotteste FIFA-grafikken som noensinne er utviklet til plattformen, inkludert vår nye live-tjeneste EA Sports Football Club, forklarer produsent Kaz Makita hos EA Sports.

FIFA 12
FIFA 12FIFA 12FIFA 12

Relaterte tekster

FIFA 12Score

FIFA 12

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Årets FIFA er et av det bedre fotballspillene noensinne. Det er lekent, men likevel seriøst med nok dybde...



Loading next content