Norsk
Gamereactor
nyheter
Team Fortress 2

Team Fortress 2 blir gratisspill

Valve skal satse på mikrotransaksjoner

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Valves klassebaserte skytespill Team Fortress 2 ble opprinnelig lansert sammen med The Orange Box i 2007, og har gjennom de siste 4 årene opparbeidet seg en trofast fanskare.

For et års tid siden innførte Valve en nettbutikk innad i spillet der man kunne kjøpe våpen og annet utstyr (primært hatter), og nå har selskapet annonsert at de skal ta denne ordningen steget videre.

I forbindelse med den kommende "überoppdateringen" kutter Valve kjøpsprisen, og satser heller fullt og helt på å finansiere spillet gjennom disse mikrotransaksjonene.

Valve's Robin Walker forsikrer samtidig at selskapet vil fortsette å støtte og videreutvikle spillet med oppdateringer og nytt innhold i tiden som kommer.

I forbindelse med overgangen til gratisspill deles spillet opp i to kontotyper, gratiskontoer og premiumkontoer.

Premiumkontoene vil innebærer enkelte fordeler som økt plass i spillerens backpack (hvor våpen og utstyr lagres), tilgang til spillets blueprints (som kan brukes å bygge nye våpen/utstyr) og muligheten til å gi bort utstyr i gave til andre spillere.

Alle som allerede har kjøpt Team Fortress 2 vil automatisk bli tildelt en premiumkonto. Ta turen over til spillets offisielle nettsider for mer info om überoppdateringen og Free-to-play-ordningen.

Kilde: Kotaku.

Team Fortress 2

Relaterte tekster

0
Spill som Gabe Newell i Team Fortress 2

Spill som Gabe Newell i Team Fortress 2

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I en av de morsomste oppdateringene på lenge til Steam Workshop, finner du en ny vri på Heavy Class i Team Fortress 2. Nærmere bestemt en som lar deg spille som...



Loading next content