Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft

World of Warcraft blir gratis

Men bare frem til nivå 20

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Stjerneutvikler Blizzard har annonsert at det superpopulære nettrollespillet World of Warcraft nå skal bli et gratisspill. Det vil si, det skal bli gratis å spille inntil nivå 20.

Til fordel for den gamle ordningen der man gratis kunne teste spillet i en 14-dagersperiode lanserer Blizzard nå World of Warcraft Starter Edition.

Starter Edition har ingen begrensinger i forhold til tid, og lar det utforske Azeroth på lik linje med betalte spillere. Siden Starter Edition ikke lar deg passere nivå 20 har den imidlertid en rekke innholdbegrensinger sammenliknet med fullversjonen.

Starter Edition-spillere vil naturligvis ikke kunne benytte seg av funksjonene og oppdragene i spillet som krever at du har et nivå høyere enn 20, og de vil heller ikke kunne danne grupper med spillere over nivå 20. Samtidig vil tjenester som stemme-chat og Real ID være utilgjengelig.

På en spørsmål-og-svar-side forklarer Blizzard i nærmere detalj forskjellene og begrensningene mellom Starter Edition og fullversjonen.

Om dette er et markedsføringstriks fra Blizzards side for å lokke til seg nye spillere, eller starten på en gradvis overgang til free-to-play-ordningen, gjenstår å se.

World of Warcraft
Bilder fra World of Warcraft: Cataclysm
World of WarcraftWorld of WarcraftWorld of Warcraft

Relaterte tekster

World of WarcraftScore

World of Warcraft

ANMELDELSE. Skrevet av Mikael Sundberg

Blizzard serverer endelig deres enorme online-verden, og Mikael Sundberg forteller alt om det fortryllende universet!



Loading next content