Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Island

Dead Island vinner filmpris

Gikk helt til topps i Cannes

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Du husker kanskje kanskje annonseringstraileren til zombiespillet Dead Island som tok verden med storm på nyåret?

Både kritikere og spillere ble bergtatt av den velregisserte traileren, og i dag kom det frem at også filmbransjen lot seg imponere av klippet.

Faktisk ble de så imponerte at spillet stakk av med den prestisjetunge Gold Lion-prisen i kategorien for videospillrelaterte reklamekampanjer under Cannes Lions International Festival of Creativity, som er reklamebransjens motstykke til filmfestivalen i Cannes:

- Å vinne en Golden Lion-pris i Cannes er en stor ære for Deep Silver. Responsen fra publikum i etterkant av traileren har vært eksepsjonell, og det er fantastisk for oss at den kreative retningen i arbeidet også høster anerkjennelse blant juryen av Cannes Lions International Festival of Creativity, jubler markedsdirektør Georg Larch.

Hvis du ikke fikk med det traileren da den dukket opp i februar, eller kunne tenke å se den igjen, trenger du ikke lete lenger enn nåen få centimeter lengre ned på denne siden.

HQ

Relaterte tekster

Dead IslandScore

Dead Island

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Tropisk zombieslakt i et godt actionspill med rollespillelementer og en vanedannende flerspiller. Robin Høyland har satt karakter på Dead Island...



Loading next content