Norsk
Gamereactor
nyheter
Dishonored

Bethesda annonserer Dishonored

Nytt actionspill fra Arkane Studios

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bethesda annonserte i går kveld et nytt actionspill ved navn Dishonored. Spillet er et skytespill i førsteperson med et unikt utseende, og blir utviklet av Arkane Studios, som blant annet har stått bak Dark Messiah of Might and Magic og Bioshock 2.

Med seg på laget har i tillegg Arkane Studios rekruttert Harvey Smith, som i sin tid stod bak det originale Deus Ex, og Viktor Antonov, som designet City 17 i Half-Life 2.

Dishonored handler om å utføre henrettelser, men til forskjell fra de typiske spillene i sjangeren vil ikke Dishonored være en skytefest med mindre du ønsker det. Det skal være fullt mulig å jobbe seg gjennom spillet uten å sløse med kulene, og heller infiltrere, sette ut feller osv.

Ifølge Arkande Studios byr Dishonored på brutal voldsbruk, men samtidig handler det også om moral og valgfrihet i en verden som styres av dine handlinger fremfor kommunikasjon.

Dishonored

Relaterte tekster

3
Dishonored: The Brigmore WitchesScore

Dishonored: The Brigmore Witches

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Vi har tatt en siste tur til Dunwall. Vakkert på utsiden, stygt på innsiden og fortsatt et utrolig bra spill. Her er inntrykkene fra den siste utvidelsen til fjorårets monsterhit...

0
Se den animerte prologen til Dishonored

Se den animerte prologen til Dishonored

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Ettersom nyversjonen av Dishonored, altså Dishonored: Definitive Edition, nærmer seg lansering med stormskritt, har utvikler Arkane Studios trukket frem en animert serie...



Loading next content