Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Space 3

Nytt Dead Space på vei

EA søker etter nye folk til skrekkserien

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utgiver Electronic Arts og utvikler Visceral Games ser ikke ut til å være ferdige med Dead Space-serien. Gjennom nye stillingsannonser søkes det nemlig nå etter folk som kan være med på å utvikle et nytt skrekkfylt spill.

- Dette er en gylden mulighet til å delta i utviklingen av en spennende og unik serie, heter det i annonsen, det man søker etter en spillregissør samt to toppstillinger innenfor lydproduksjonen og produksjonen av spesialeffekter.

Videre uttrykker EA-sjef Frank Gibeau stor optimisme når det gjelder fremtiden til Dead Space-serien:

- De første spillene i Resident Evil-serien var fantastiske, og Capcom gjorde en god jobb med å utvide serien slik at den nådde mange spillere. Jeg tror vi forstatt har en vei å gå når det gjelder akkurat dette i Dead Space-serien. Vi ønsker å nå ut til et større publikum uten å miste essensen i spillet og skrekkelementene fansen har blitt glade i. Det er dette vi kommer til å fokusere på under arbeidet med Dead Space 3, og seriens fremtid, forklarer Gibeau.

Kilde: CVG.

Dead Space 3
Bilder fra Dead Space 2.
Dead Space 3Dead Space 3

Relaterte tekster

Dead Space 3Score

Dead Space 3

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Ja, det blir bare mer og mer action i Dead Space-serien, men vår anmelder har likevel latt seg imponere...

4
Dead Space er ikke erklært død

Dead Space er ikke erklært død

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det nyeste spillet i EAs romskrekkserie, Dead Space 3, solgte ikke like mange eksemplarer som utgiveren hadde håpet. Nå arbeider utvikler Visceral Games på Battlefield:...



Loading next content