Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Annonseres GTA V i sommer?

Nye rykter om det neste Grand Theft Auto

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange var skuffet over at Rockstar ikke hadde noen overraskelser på lager til årets E3-messe, og enda flere venter i spenning på avsløringen av et nytt Grand Theft Auto. Nå kan det se ut som alle disse endelig skal få ønske sitt oppfylt.

Skal man tro den amerikanske utgaven av The Official Xbox Magazine skal nemlig Grand Theft Auto V annonseres allerede nå i sommer.

Inntil Rockstar bekrefter eller avkrefter saken må disse ryktene behandles som nettopp rykter, men vi krysser likevel fingrene for at magasinet kan ha rett. En annonsering i sommer vil dessuten passe godt med ryktene vi har hørt tidligere, som hevder spillet vil være klart for lansering til januar neste år.

Forgjengeren Grand Theft Auto IV ble møtt med jubel i bransjen og gikk helt til topps i Gamereactors anmeldelse. Forventningene er derfor enorme til det neste kapittelet i den legendariske sandkasseserien.

Tror dere det er noe sannhet i ryktene som svirrer?

Grand Theft Auto V
Nico Bellic falt i smak hos de fleste i Grand Theft Auto IV i 2008.

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content