Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare 3

To millioner betatestere

Stor interesse for Call of Duty Elite

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Interessen rundt Call of Duty Elite, den nye sosiale tilleggsfunksjonen til Call of Duty-serien, har vært enorm, og som rapportert av spillbloggen Kotaku skal så mye som to millioner spillere har meldt seg opp til å være med å teste funksjonen.

Betaperioden braker igang i dag, og Activision skal allerede har startet å sende ut e-poster med installeringsinstruksjoner til de påmeldte.

I første omgang er det Call of Duty: Black Ops-spillere som får æren av å være betatestere, men når funksjonen er klar for lansering til høsten skal den også innføres for en rekke av de andre Call of Duty-spillene, deriblant det kommende Call of Duty: Modern Warfare 3.

På grunn av det høye antallet påmeldte regner Activision med at det kan ta opp mot en måned før alle de registrerte spillerne har mottatt sin epost med instrukser.

Call of Duty Elite-funksjonen skal blant annet gjøre det lettere å holde oversikten over spillstatistikken til både deg og dine venner, og vil bestå av en gratis grunnpakke, samt en betalt versjon med ekstra innhold. Kort tid etter annonseringen slapp Activision ut en humoristisk trailer som tar for seg de nye funksjonene og mulighetene.

Call of Duty: Modern Warfare 3

Relaterte tekster



Loading next content