Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed: Revelations

Ingen AC:Revelations på Wii U

Kan det være Assassin's Creed III i stedet?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Siden Assassin's Creed: Revelations ikke skal slippes før den 15. november, og det ble gjort klart under E3 at snikmorderserien er på vei til Wii U, konkluderte de fleste med at det var nettopp Revelations som skulle lanseres til Nintendos neste stasjonære konsoll. Nå viser det seg imidlertid at dette ikke er tilfellet.

I et intervju med svenske Aftonbladet kunne nemlig Ubisoft-sjef Yves Guillemot avsløre at det annonserte Assassin's Creed-spillet til Wii U ikke er Revelations, men heller et spill "for fremtiden".

Med tanke på at de siste utgivelsene i serien har kommet som perler på en snor med ca. ett års mellomrom, trekkes tankene nå fort mot at det må være Assassin's Creed III som skal lanseres til Wii U.

Beklageligvis kunne Guillemot heller ikke her være behjelpelig med noen detaljer, da Ubisoft rett og slett ikke er klare for å avsløre Assassin's Creed-prosjektet til Wii U helt ennå.

Guillemot benyttet imidlertid anledningen til å minne oss på de andre utgivelsene Ubisoft har annonsert for Wii U, som er Ghost Recon Online, Killer freaks from Outer Space, et nytt Rabbids-spill og et sport/familiespill som ikke har fått noe navn ennå.

Assassin's Creed: Revelations
Ringreven Ezio Auditore da Firenze begynner å dra på åra og vil trolig aldri få gleden av å besøke Nintendos kommende Wii U-konsoll.

Relaterte tekster

Assassin's Creed: RevelationsScore

Assassin's Creed: Revelations

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Assassin's Creed: Revelations er minst like bra som Brotherhood, det er bare altfor likt. Ezio begynner å bli gammel - det gjør serien også...



Loading next content