Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare 3

Enorm interesse for MW3

Flere forhåndsbestillinger enn Black Ops

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om meningene er delte rundt hvor godt Call of Duty-serien har utviklet seg de siste årene, kommer det neppe som noen bombe at interessen er enorm rundt Call of Duty: Modern Warfare 3.

Faktisk har det kommende skytespillet allerede sett flere forhåndsbestillinger enn forgjengeren Call of Duty: Black Ops, til tross for at det fortsatt er over tre måneder igjen til lanseringen den 8. november.

Både butikkjeden Game og den profilerte bransjeanalytikeren Michael Pachter forventer at Call of Duty: Modern Warfare 3 kommer til å tangere salgstallene til Call of Duty: Black Ops, og dermed overta tronen som det mestselgende spillet noensinne.

For å få et slags begrep om hvor store summer det faktisk er snakk om her, kan man sammenlikne lanseringen av Call of Duty: Black Ops mot lanseringen av Hollywood-filmen Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1, der førstnevnte hoved inn dobbelt så mye som sistnevnte.

Skal man dømme etter bestillingene ser det altså ut som Activision er i rute for nok en gigantsuksess, men om spillet blir like populært som forgjengeren kan vi naturligvis ikke slå fast som sikkert før vi får det i hende til høsten.

Kilde: MCV.

Call of Duty: Modern Warfare 3
Call of Duty: Modern Warfare 3Call of Duty: Modern Warfare 3

Relaterte tekster



Loading next content