Norsk
Gamereactor
nyheter
Lollipop Chainsaw

Slik blir Lollipop Chainsaw

Nok et brutalt spill med Suda51 i spissen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Actionspillet Lollipop Chainsaw ble annonsert tidligere i år, og takket være det japanske magasinet Famitsu har nå de første detaljene om spillet blitt avdekket.

Som vanlig når Goichi "Suda51" Suda og resten av Grasshopper Manufacture lager spill er det snakk om et brutal og annerledes eventyr.

Du spiller som ungjenta Juliet, som ved siden av studiene er duskedame på San Romero High School. Juliet stammer fra en familie fylt med zombiejegere av rang, en arv som tjenere henne godt da skolen hennes plutselig blir invadert av horder med levende døde.

Dette danner i bunn og grunn premisset for spillet, som går ut på å ta alle disse vemmelige zombiene av dage ved hjelp av rustne motorsager og spenstige cheerleading-manøvre.

Som tidligere for Suda51s titler er det imidlertid en twist, og denne gangen er zombienes illrøde blod blitt erstattet med sterke rosa lysstråler. I tillegg lover Suda51 at deler av gameplay-elementene muligens vil basere seg på lyder, uten at han vil røpe noen detaljer ennå.

Lollipop Chainsaw utvikles til PlayStation 3 og Xbox 360. Kadokawa Games skal stå for utgivelsen i Japan, og Silent Hill-komponist Akira Yamaoka skal ha blitt engasjert for å lage musikken til spillet.

Kilde: Edge.

Lollipop Chainsaw
For de fleste av oss er det ikke så lett å tyde teksten i det japanske magasinet, men vi kan i hvert fall sette pris på bildene.

Relaterte tekster

6
Lollipop ChainsawScore

Lollipop Chainsaw

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Den smågale spillskaperen Suda 51 prøver seg på zombie-sjangeren med Lollipop Chainsaw, med en lettkledd heiagjengleder i hovedrollen...



Loading next content