Norsk
Gamereactor
nyheter
Crysis 2

Tre millioner Crysis 2-kopier

EA legger fram de siste salgstallene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Giganten Electronic Arts kunne nylig presentere finansrapporten fra sitt forrige kvartal, og som alltid førte dette til offentliggjøring av de ferskeste salgstallene.

Blant de mest populære spillene kan vi nevne FIFA 11, som nå har nådd svimlende 15 millioner solgte eksemplarer, og Battlefield: Bad Company 2, som har passert ni millioner salg.

Salget har også godt bra for actionspillet Crysis 2, som denne gangen ble lansert både på konsoller og på PC. EA kunne nemlig konstatere at spillet har solgt hele tre millioner eksemplarer på de ca. fire månedene som har gått siden lanseringen 24. mars.

Ellers har blant annet Portal 2, Dead Space 2 og Dragon Age II alle solgt over to millioner eksemplarer hver, og til sammen har EA tjent inn et beløp på hele 999 millioner dollar (ca. 5,4 milliarder kroner). Dette var nok til et overskudd på imponerende 221 millioner dollar (ca. 1,18 milliarder kroner).

Crysis 2
Crysis 2Crysis 2

Relaterte tekster

Crysis 2Score

Crysis 2

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall - GRSE

Cryteks brennhete oppfølger er et studium i godt design kombinert med nydelig grafikk. Vi har skutt oss gjennom Crysis 2 for å gi dere en omfattende vurdering...



Loading next content