Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo III

Bli med i Diablo III-betaen

Oppdater din profil og kjemp om plassene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som alltid har utvikler Blizzard tatt seg svært god tid med Diablo III, først og fremst for å sikre at spillet blir så bra som det kan få blitt.

Den siste tiden har ting imidlertid begynt å bevege på seg, og Blizzard har forklart at de både skal prøve å få spillet ferdig innen året er omme, og at en beta-periode skal være rett rundt hjørnet.

Samtidig har de avslørt at spillet vil kreve konstant netttilgang, ta i bruk en rekke nye Battle.net-funksjoner og gi deg muligheten til å kjøpe våpen og annet spillutstyr for ekte penger på en markedsplass internt i spillet.

Dersom du er blant alle de som venter i spenning på Diablo III, og håper på en plass i den kommende betaen, bør du svinge innom Battle.net og oppdatere din profil.

Battle.net-forumet skriver nemlig Blizzard at de har oppgradert deres verktøy for å oppretting av profiler og oppmeldinger til betaperioder. Alle som er interessert i Diablo III-betaen må derfor svinge innom Blizzards beta-profilside og legge inn sine opplysninger.

Oppdatert informasjon gir ingen garanti for deltagelse i betaen, men er altså nødvendig for å være med i kampen om plassene.

Få også med deg de siste bildene og den siste traileren fra spillet:

Diablo III
Diablo IIIDiablo III
HQ
Diablo IIIDiablo IIIDiablo IIIDiablo III
Diablo IIIDiablo IIIDiablo IIIDiablo III
Diablo IIIDiablo IIIDiablo IIIDiablo III
Diablo IIIDiablo IIIDiablo IIIDiablo III
Diablo IIIDiablo IIIDiablo IIIDiablo III

Relaterte tekster

Diablo IIIScore

Diablo III

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Kenneth dro til helvete og tilbake i anledning konsollanseringen av Diablo III. Har Blizzards mørke eventyr lykkes med konverteringen? Vi har satt karakter...



Loading next content