Norsk
Gamereactor
nyheter
Red Dead Redemption

Dystre tall for Take-Two

Til tross for 4 millioner L.A. Noire-salg

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utgiver Take-Two la i går frem sin kvartalsrapport for perioden april-juni, og til tross for store lanseringer som L.A. Noire og Duke Nukem Forever var dette dyster lesning for selskapets aksjeholdere.

Kvartalet endte i et underskudd på omkring 47 millioner kroner, en vesentlig nedgang siden overskuddet på hele 150 millioner fra samme periode i fjor.

Blant salgsvinnerne finner vi L.A. Noire som har nådd 4 millioner solgte eksemplarer og Red Dead Redemption som har passert hele 11 millioner salg (inklusive utvidelsen Undead Nightmare).

Selskapet oppga ingen konkrete grunner for underskuddet, men presiserer at de er optimistiske i forhold til tiden som kommer.

Selskapet har nemlig en rekke store spill på tapeten fremover og på lanseringslisten finner vi titler som The Darkness II (10. februar 2012), Xcom (9. mars 2012), Bioshock Infinite (2012), Spec Ops: The Line (2011) og det nylig annonserte Borderlands 2 (1. kvartal 2012).

Red Dead Redemption
John Marston har høstet mange fans siden lanseringen av Red Dead Redemption i mai 2010.

Relaterte tekster

Undead NightmareScore

Undead Nightmare

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Westernspillet Red Dead Redemption er ansett som et av årets desidert beste spill og med tilleggspakken Undead Nightmare blir vi servert et zombieinfisert gjensyn med western-universet...



Loading next content