Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

- GTA V kan selge 24 millioner

Michael Pachter har tro på salgsrekord

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Skal vi tro bransjeguru Michael Pachter bør utgiver Take-Two forvente seg rekordsalg av det neste kapittelet i Grand Theft Auto-serien.

Som meldt av Industry Gamers forventer nemlig Pachter at Grand Theft Auto V vil selge minst 18 millioner eksemplarer, og potensielt kan passere så mye som 24 millioner salg dersom strømmen av nye spillere holder seg på samme nivå som seriens tidligere utgivelser.

Grand Theft Auto V er for øvrig ikke blitt offisielt avdekket ennå, men alle i bransjen er enige om at det kun er et tidsspørsmål før spillet annonseres. De fleste av ekspertene antar i tillegg at spillet vil bli en del av Take-Twos finansår for 2013, hvilket betyr at spillet skal slippes en gang etter april 2012.

Grand Theft Auto V
Bilder fra Grand Theft Auto IV.
Grand Theft Auto VGrand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content