Norsk
Gamereactor
nyheter
Gears of War 3

Gears of War 3 får 3D-støtte

Marcus Fenix utvider repertoaret

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Epic Games har avslørt at det kommende Gears of War 3 vil lanseres med full støtte for stereoskopisk 3D.

- Det er en fersk type teknologi. Det er en fin funksjon. Det er noe vi kunne ha støtte for, så vi tenkte hvorfor ikke, forklarer spillprodusent Rod Fergusson hos Epic Games.

- Dette var noe som ble lagt til veldig sent i vår utviklingsprosess. Det var ikke et tilfelle der vi bestemte oss for å bygge opp spillet fra grunnen av med tanke på 3D. Det var heller en ekstrafunksjon vi bestemte oss for å legge til der vi vår forberedt på at enkelte justeringer måtte til før det virkelig sitter. Når det er sagt fungerer det stort sett veldig bra, fortsetter Fergusson.

Med tanke på forklaringen om at denne 3D-støtten først ble lagt til mot slutten av utviklingsperioden forbeholder vi i redaksjonen oss retten til å inneha en viss skepsis til dette. Likevel er det fint å se at også utviklere på Xbox 360-siden omfavner de nye mulighetene innenfor 3D-grafikk.

Gears of War 3

Relaterte tekster

Gears of War 3Score

Gears of War 3

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Gears of War er større, vakrere og mer spektakulært enn noensinne, og selv ikke en pinlig svak historie og få overraskelser kan hindre meg å anbefale dette...



Loading next content