Norsk
Gamereactor
nyheter
Batman: Arkham City

Ekstra spillmodus i Arkham City

Rocksteady intdoduserer New Game Plus

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter den enorme suksessen til forgjengeren er forventningene skyhøye til Batman: Arkham City. Utvikler Rocksteady Studios lover at de har gått grundig til verks for å skape et spill som er enda bedre enn originalen, og i den sammenheng har de snekret sammen en helt ny spillmodus for å øke gjenspillingsverdien til eventyret.

Når du har fullført spillet én gang får du nemlig tilgang til det Rocksteady kaller New Game Plus. I New Game Plus får du gleden av å takle hele historien på nytt, men ikke uten noen nevneverdige endringer.

For det første vil fiendene du støtte på under den første gjennomspillingen ha flyttet på seg, slik at du må legge nye taktikker i ditt andre forsøk. For det andre vil indikatorene som hjelper deg med å kontre de mange fiendene under kampene være søkk borte.

Takket være disse endringene håper Rocksteady på å holde intensiteten oppe også i gjennomspilling nummer to, slik at du får mer valuta for pengene dine. Frykt imidlertid ikke dersom dette hørtes i overkant krevende ut, i New Game Plus vil du starte reisen med alle de smarte våpnene og verktøyene du samlet i løpet av første runde.

Batman: Arkham City

Relaterte tekster

Batman: Arkham CityScore

Batman: Arkham City

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Større, penere og mer variert. Rocksteady er tilbake med Batman: Arkham City, og leverer tidenes beste superheltspill...



Loading next content