Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 3

Battlefield 3 på to Xbox-disker?

Japansk bloggside røper størrelsen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kan se ut som høstens Battlefield 3 er for stort til å få plass på en enkel Xbox 360-disk. Bloggsiden Hachimaki har nemlig fått tak i et foto som ser ut til å røpe spesifikasjonene til det etterlengtede skytespillet.

På bildet kan man lese beskrivelsen DVD-ROM x2 og BD ROM x1 om henholdsvis Xbox 360- og Playstation 3-versjonen av spillet.

Dersom dette viser seg å stemme, føyer Battlefield 3 seg i rekken av spill der utviklerne må ta en vurdering i forhold til størrelsen på sitt prosjekt.

Det siste året har dette blitt et økende problem for utviklerne, ettersom et større spill vil trenger flere disker på Xbox 360, og dermed være dyrere å produsere, mens et nedskjæring for å presse spillet inn på én Xbox 360-disk kan gå på bekostning av kvaliteten.

For Sony er ikke dette et direkte problem ettersom deres Blu-ray-format har langt større plasskapasitet. Siden de aller fleste spill blir utviklet til begge formater blir imidlertid Sony indirekte rammet siden utviklerne ikke ønsker å lage to helt separate versjoner av spillene.

Like før helgen kunne Industry Gamers melde at Sonys Rob Dyer hadde sett seg lei av begrensningen han mener Microsoft påfører bransjen, og at han dertil rettet krass kritikk mot konkurrenten.

Battlefield 3

Relaterte tekster

Battlefield 3Score

Battlefield 3

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Dice lever opp til forventningene og gir oss den råeste krigssimulatoren noensinne. Morten har tatt pulsen på slagmarken...

8
Battlefield 3 gratis via Origin

Battlefield 3 gratis via Origin

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

For noen måneder siden startet EA en ordning der de deler ut klassiske spill gratis til alle Origin-brukere i en periode. De har allerede gitt bort både Dead Space og det...

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I dag la Sony ut listen med spill som vil være gratis i juli for alle med Playstation Plus-abonnement. Sammen med spill som Saints Row: The Third og Payday: The Heist...



Loading next content