LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Gamereactor
      nyheter
      Gears of War 3

      Epics Mike Capps om fremtiden

      - Jeg vet hva som kommer til å skje

      Abonner på vårt nyhetsbrev her!

      * Påkrevd felt
      HQ

      Under et intervju med spillsiden VG247 har Epic Games-sjef Mike Capps, luftet sine tanker om den neste konsollgenerasjonen. Det vil si, han har forklart at han ikke kan røpe noe:

      - En av ulempene ved å jobbe tett med konsollprodusenter tidlig er at man ikke kan snakke med noen andre om det. Jeg vet hva som foregår, men jeg kan ikke røpe noe om det, kommenterer Capps.

      Capps kunne imidlertid forklare at Epic har store planer for den neste generasjonen av deres Unreal-teknologi, som etter alt å dømme kommer til å kjøre på de neste konsollene. Når det gjelder Unreal Engine 4 har imidlertid selskapet bare løftet sløret overfor en liten håndfull utviklere:

      - Vi har bare snakket med en liten gruppe så langt, men de vi har møtt er veldig positive. Først og fremst fordi grunnlaget vi har utviklet gjør det veldig lett å skalere opp prosjektene deres, særlig hvis mange prosessorer er involvert, avslutter Capps.

      Gears of War 3
      Epics siste spill Gears of War 3 skal lanseres om to korte uker.

      Relaterte tekster

      Gears of War 3Score

      Gears of War 3

      ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

      Gears of War er større, vakrere og mer spektakulært enn noensinne, og selv ikke en pinlig svak historie og få overraskelser kan hindre meg å anbefale dette...



      Loading next content