Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 3

Begrenset inntekt fra Online Pass

Men EA er fornøyde med ordningen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har vært mye snakk om Electronic Arts' Online Pass-system (som krever at spillere av brukte spill kjøper en separat kode for å låse opp nettfunksjonaliteten i titlene) den siste tiden.

Nå har de første salgstallene for systemet kommet frem, og selv om de er fornøyde så langt, hopper ikke EA i taket over inntektene fra den omstridte ordningen.

- Inntektene som har kommet fra Online Pass-systemet har ikke vært dramatiske. Jeg vil tro de ligger på mellom 10 og 15 millioner dollar siden vi startet opp ordningen, forklarer EAs Eric Brown.

- Selv om disse inntektene ikke ser så voldsomme ut i den store sammenhengen er alt dette direkte fortjeneste fra kunder som ikke skape noen inntekter tidligere, utdyper Brown.

Det ser med andre ord ut som Online Pass-systemet anses som en suksess så langt hos EA, og vi skal derfor ikke se bort fra at ordningen finner veien til flere utgivelser i tiden som kommer.

Kilde: MCV.

Battlefield 3
Høstens Battlefield 3 kommer etter alt å dømme å benytte seg av den omstridte Online Pass-ordningen.

Relaterte tekster

Battlefield 3Score

Battlefield 3

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Dice lever opp til forventningene og gir oss den råeste krigssimulatoren noensinne. Morten har tatt pulsen på slagmarken...

8
Battlefield 3 gratis via Origin

Battlefield 3 gratis via Origin

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

For noen måneder siden startet EA en ordning der de deler ut klassiske spill gratis til alle Origin-brukere i en periode. De har allerede gitt bort både Dead Space og det...

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I dag la Sony ut listen med spill som vil være gratis i juli for alle med Playstation Plus-abonnement. Sammen med spill som Saints Row: The Third og Payday: The Heist...



Loading next content