Norsk
Gamereactor
nyheter
Syndicate

Starbreeze avslører Syndicate

Nytolkning av det klassiske spillet avslørt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Electronic Arts og det svenske utviklerstudioet Starbreeze har avslørt at en nytolkning av det klassiske sanntidsstrategispillet Syndicate er på vei, og skal slippes i starten av 2012.

Annonseringen kom direkte fra EA etter en "lekkasje" i selskapets Origin-butikk i går kveld, og med dét er også katten ute av sekken i forhold til den hemmelige artikkelen i det kommende Gamereactor-magasinet, som omhandler nettopp det nye Syndicate-spillet.

Om spillet har Starbreeze gitt følgende kommentar:

- Vi er veldig glade for å endelig kunne vise frem det vi har jobber med de siste årene. Det har vært en fantastisk opplevelse å jobbe sammen med EA, og en perfekt mulighet for oss å utnytte vår ekspertise innenfor FPS- og actionsjangeren, for å gjenopplive Syndicates velkjente action/spion-gameplay, forklarer Starbreeze-visepresident Mikael Nermark.

Til forskjell fra forgjengeren blir det nye Syndicate-spillet nemlig et førstepersonsskytespill, der du spiller som agenten Miles Kilo. Året er 2069, og verden styres av syndikatet.

Vi er blitt lovet kjapp action gjennom både spennende våpen og Dart 6-datachippen som er operert inn i hodet til Miles. Med denne spesielle chippen kan Miles hacke seg inn i de vanlige chippene som alle personer i samfunnet har fått operert inn, og på den måten vende fiendene mot hverandre.

En egen samarbeidsdel for inntil fire personer er også blitt lovet, og der vil man få muligheten til å spille gjennom kart basert på det klassiske originalspillet fra 1993.

Syndicate skal slippes på PC, Playstation 3 og Xbox 360, les mer om spillet i det kommende Gamereactor-magasinet, som dukker opp i butikkene rundt helgen.

Syndicate
SyndicateSyndicate
SyndicateSyndicateSyndicate

Relaterte tekster

SyndicateScore

Syndicate

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Svenske Starbreeze Studios har lagt det meste til rette for en actionfylt fremtidsdystopi i revitaliseringen av 90-tallsklassikeren Syndicate...



Loading next content