Norsk
Gamereactor
nyheter
Max Payne

Det første Max Payne gjenopplives

Dukker opp på mobilplattformene til høsten

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens de kunne avsløre lanseringsdatoen for det kommende Max Payne 3 i forrige uke, har utvikler Rockstar nå også slengt seg på relanseringsbølgen med en HD-versjon av det første Max Payne-spillet.

I denne omgang er det imidlertid ikke snakk om en tradisjonell relansering til HD-konsollene, men heller en lansering til mobilplattformene:

- Vi er fornøyde med å kunne annonsere at denne røffe actionklassikeren vil gjennomgå full HD-renoveringen for mobile enheter senere i høst. Spillet vil inkludere oppkoblingsmuligheter og støtte fra Rockstar Games Social Club-programmet, ved siden av alle funksjonene i det originale PC-spillet. HD-grafikk og høyoppløste teksturer er også på plass, ved siden av full støtte for det siste innen mobil teknologi og omfattende konfigurerbare kontrollmuligheter, heter det i pressemeldingen fra Rockstar.

Nøyaktig hvilke mobile enheter spillet vil dukke opp på, står det ingenting om i pressemeldingen. Rockstar lover imidlertid å legge frem flere detaljer om dette i tiden som kommer.

Max PayneMax Payne

Relaterte tekster

4
Max Payne slippes til Playstation 4

Max Payne slippes til Playstation 4

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er naturligvis snakk om den nye emulatoren til Playstation 4 som Sony nylig lanserte. Via denne skal det bli mulig å spille en rekke Playstation 2-spill, hvorav de...



Loading next content