Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Island

Grønt lys for Dead Island på PC

Problematisk lansering for zombiespillet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter mye om og men ser det ut som norske PC-spillere omsider har fått den opplevelsen de betalte for da de kjøpte seg det nye zombiespillet Dead Island.

PC-versjonen av Dead Island krever aktivisering i Valves Steam-tjeneste, en prosess som viste seg å by på problemer for en rekke kunder da Steam-nøklene de hadde fått en del av de norske utsalgsstedene ikke fungerte som de skulle.

Mens de i utgangspunktet skyldte på butikkene, som de mente hadde kjøpt koder fra feil region, har nå utvikler Deep Silver snudd på flisa og annonsert at problemet skal være løst for den nordiske regionen:

- Deep Silver kan melde at problemet med PC-nøklene som hindret tilgang til spillet for en liten gruppe brukere i den nordiske regionen nå har blitt løst. Alle spillere vil få full tilgang til spillet i løpet av dagen, heter det i pressemeldingen fra Deep Silver, som ble sendt ut i går.

De defekte Steam-nøklene føyer seg inn i rekken av problemer ved Dead Island-lanseringen. Ved en feiltagelse ble en tidlig, uferdig versjon av spillet sluppet til PC under den amerikanske lanseringen, og det har også kommet frem at en av spillfigurenes ferdigheter hadde det kontroversielle arbeidsnavnet "Feminist Whore" under utviklingenperioden.

Dead Island

Relaterte tekster

Dead IslandScore

Dead Island

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Tropisk zombieslakt i et godt actionspill med rollespillelementer og en vanedannende flerspiller. Robin Høyland har satt karakter på Dead Island...



Loading next content