Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 3

Bekrefter flerspillertypene i BF3

Dice forteller om de ulike spillmodusene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Svenske Dice har lettet på sløret angående alle flerspillertypene i deres kommende Battlefield 3. De fem modusene skal kunne spilles på de fleste av spillets ni flerspillerbrett, og går under navnet Team Deathmatch, Squad Deathmatch, Rush, Squad Rush og Conquest.

I Team Deathmatch kjemper to lag på 12 spillere om å være førstemann til å drepe motstanderen et X antall ganger. Her er det ingen kjøretøyer.

I Squad Deathmatch jobber fire gripper bestående av fire spillere om å nå et bestemt antall drap før motstanderne. Her er bare ett kjøretøy tilgjengelig, nemlig et Infantry Fighting Vehicle.

Rush støtter 24 spillere på konsoll og 32 på PC, fordelt på to lag. Det angripende laget skal ødelegge en rekke såkalte M-Com-stasjoner, mens det forsvarende laget skal stoppe dem. Forsvarerne har et ubegrenset antall gjenopplivinger, mens angriperne har et begrenset antall som blir fornyet når de ødelegger én M-Com. Her er det flere kjøretøyer i tillegg til jetfly og helikoptere.

Forskjellen fra den gamle Rush-modusen er at man ikke kan skade M-Com-stasjonene med eksplosjoner og skudd - de skal bare armeres og desarmeres. Om du begynner å desarmere en M-Com rett før den sprenger vil eksplosjonen bli forhindret til desarmeringen er komplett, men om man blir skutt i prosessen vil den bli sprengt momentant.

Battlefield 3

Squad Rush følger de samme prinsippene som Rush, men her er det kun åtte spillere over to lag og ingen kjøretøyer. Det er dessuten bare to baser, med én M-Com hver.

Til slutt har vi Conquest, som har vært med i serien siden det første spillet. I Battlefield støtter Rush 24 spillere på konsoll og 32 eller 64 på PC, fordelt over to lag.

Her skal man erobre og forsvare en rekke flagg, og jo flere flagg du har kontroll over, jo raskere faller motstanderens tickets. Det første laget med null tickets har tapt.

Hardcore-modusen vender også tilbake, og nå kan man også velge å spille uten kjøretøyer over nett. Flere andre detaljer kan du finne på Battlefield-bloggen.

Battlefield 3

Relaterte tekster

Battlefield 3Score

Battlefield 3

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Dice lever opp til forventningene og gir oss den råeste krigssimulatoren noensinne. Morten har tatt pulsen på slagmarken...

8
Battlefield 3 gratis via Origin

Battlefield 3 gratis via Origin

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

For noen måneder siden startet EA en ordning der de deler ut klassiske spill gratis til alle Origin-brukere i en periode. De har allerede gitt bort både Dead Space og det...

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I dag la Sony ut listen med spill som vil være gratis i juli for alle med Playstation Plus-abonnement. Sammen med spill som Saints Row: The Third og Payday: The Heist...



Loading next content