Norsk
Gamereactor
nyheter
Gears of War 3

Forvent mer Gears of War

Microsoft vil ikke gi slipp på actionserien

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om trilogien om Marcus Fenix og hans medsoldater avsluttes i Gears of War 3, har seriens far Cliff Bleszinski gått langt i å antyde at vi likevel kommer til å se mer fra Gears of War-universet. Nå har disse utsagnene fått ytterligere tyngde, denne gangen direkte fra Microsoft.

I et intervju med Seattle Times har nemlig nå også Microsofts visepresident Phil Spencer nærmest bekreftet at det vil dukke opp mer Gears of War i fremtiden.

- La oss kalle en spade en spade. Vi ville vært rimelig dumme hvis vi droppet noe som har vært så suksessfullt som Gears, forklarer Spencer.

Hvis man ser på suksessen til Gears of War-spillene er det heller ikke overraskende at Microsoft ønsker å fortsette med serien. Med 1,3 millioner forhåndsbestillinger og en travel juletid i møte, ligger nemlig Gears of War 3 an til å bli serien største salgssuksess så langt.

I andre Gears of War 3-nyheter har Cliff Bleszinski overfor den britiske avisen The Telegraph bekreftet at en utvidelsespakke til spillets enspillerdel allerede er under utvikling, og vil by på en unik fortelling ved siden av hovedhistorien i spillet:

- Jeg kan si deg én ting først som sist. Du kommer ikke til å se Marcus, Dom eller Cole i utvidelsen, forklarer Bleszinski.

Gears of War 3 slippes for øvrig i dag, eksklusivt til Xbox 360. Den første utvidelsen skal etter planen lanseres i november.

Gears of War 3
Gears of War 3Gears of War 3

Relaterte tekster

Gears of War 3Score

Gears of War 3

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Gears of War er større, vakrere og mer spektakulært enn noensinne, og selv ikke en pinlig svak historie og få overraskelser kan hindre meg å anbefale dette...



Loading next content