Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 3

- Vi skal slå Activision

EA henter inspirasjon fra FIFA-serien

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Høstens store duell mellom Activisions Call of Duty: Modern Warfare 3 og Electronic Arts' Battlefield 3 er snart over oss, og selv om EA ikke forventer å slå erkerivalen i høst har de hele tiden vært klare på langtidsmålet - å erobre skytespillsjangeren.

- Rundt regnet sitter Activision på 90 prosent av markedet i skytespillsjangeren, og vi ønsker å se dette tallet synke til 70. Hvis det synker helt ned til 60 prosent er det desto bedre, forklarer EAs Jens Uwe.

Under intervjuet med MCV fremstår Europa-sjef Uwe like selvsikker som hele EA har gjort den siste tiden, og peker på jobben selskapet har gjort med FIFA-serien, sett opp mot rivalen Pro Evolution Soccer:

- Vi skal ta opp kampen mot Activision. Vi har gjort det innenfor fotballkategorien, der vi beseiret PES på popularitet. Det ønsker vi å videreføre til skytearenaen. Et av mine favorittordtak er at Roma ikke var bygget på en dag. Vi kommer neppe til å klare det på én dag, men vi kommer til å stjele en vesentlig markedsandel fra Activision, slår Uwe fast.

Hva tenker dere? Tar Uwe og EA vann over hodet i sine uttalelser, eller har Battlefield det som skal til for å slå Call of Duty på lang sikt?

Battlefield 3

Relaterte tekster

Battlefield 3Score

Battlefield 3

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Dice lever opp til forventningene og gir oss den råeste krigssimulatoren noensinne. Morten har tatt pulsen på slagmarken...

8
Battlefield 3 gratis via Origin

Battlefield 3 gratis via Origin

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

For noen måneder siden startet EA en ordning der de deler ut klassiske spill gratis til alle Origin-brukere i en periode. De har allerede gitt bort både Dead Space og det...

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I dag la Sony ut listen med spill som vil være gratis i juli for alle med Playstation Plus-abonnement. Sammen med spill som Saints Row: The Third og Payday: The Heist...



Loading next content