Norsk
Gamereactor
nyheter
Journey

Journey skal slippes til våren

Det unike spillet er minst et halvt år unna

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det Playstation 3-eksklusive spillet Journey skulle opprinnelig lanseres i løpet av 2011, men ble siden utsatt til 2012. Nå har utvikler Thatgamecompany løftet sløret for når vi kan forvente det ferdige spillet, og dessverre blir vi holdt på pinebenken i minst et halvt år til.

Som meldt av CVG skal nemlig Thatgamecompany ha satt som mål å slippe spillet til våren neste år, altså en gang mellom mars og mai måned.

Thatgamecompany har tidligere stått bak unike titler som Flower og Flow, og selv om Journey utspiller seg som et noe mer tradisjonelt eventyrspill, sies det å ha den samme unike følelsen som de foregående spillene.

Ikke desto mindre må fansen smøre seg med tålmodighet en god stund til. Forhåpentligvis venter de på noe godt, og ikke forgjeves.

Journey
JourneyJourney

Relaterte tekster

JourneyScore

Journey

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Den perfekte kombinasjonen av kunst, interaksjon og underholdning er funnet, årets hittil beste skjermopplevelse heter Journey.

0
Tiårets spill: Journey

Tiårets spill: Journey

ARTIKKEL. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Vi fortsetter vår artikkelserie om de beste spillene fra forrige tiår. Denne gangen tar Ingar oss med på en reise gjennom Journey.

0
Journey-musikken slippes på vinyl

Journey-musikken slippes på vinyl

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Før noen tenker at musikken til bandet Journey allerede finnes på vinyl, så kan vi legge den ballen død ved å presisere at det er snakk om Thatgamecompanys glimrende...



Loading next content