Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 3

Skammer seg over Bad Company 2

Patrick Bach orker ikke spille sitt eget spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for gode salgstall og gode kritikker går Dice-produsent Patrick Bach så langt som å si at han skammer seg over selskapets siste spill, Battlefield: Bad Company 2.

- I vet ikke hvorfor, men jeg skammer meg alltid over spillene jeg er involvert i. Jeg orker ikke engang å starte opp Battlefield Bad Company 2 fordi jeg skammer meg så mye. Jeg vet at det er et kjempebra produkt, men jeg klarer likevel bare å se de tingene vi kunne gjort bedre, forklarer Bach.

Videre forklarer Bach at han er veldig nervøs i forhold til lanseringen av Battelfield 3, til tross for at responsen fra fansen har vært overveldende positiv så langt.

- Jeg er fremdeles ekstremt nervøs, ikke for hva andre kommer til å tenke, men for hvordan jeg selv kommer til å oppleve spillet. Min største bekymring er om jeg kommer til å skamme meg over produktet. For meg er dette en veldig personlig jobb, fortsetter Bach.

Likevel virker det som perfeksjonisten Bach har en god følelse for det kommende Battlefield 3 totalt sett, selv om han presiserer at det fortsatt står litt arbeid igjen:

- Vi kunne ikke ha lansert spillet i dag. Du kan ikke bare slenge på lakken på bilen og kjøre den rett ut fra fabrikken. Først må du undersøke maskineriet og de forskjellige delene, for å forsikre deg om at alt er som det skal være, avslutter Bach.

Kilde: Industry Gamers.

Battlefield 3
Battlefield 3 slippes den 27. oktober, men allerede nå kan du teste ut den åpne betaen.

Relaterte tekster

Battlefield 3Score

Battlefield 3

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Dice lever opp til forventningene og gir oss den råeste krigssimulatoren noensinne. Morten har tatt pulsen på slagmarken...

8
Battlefield 3 gratis via Origin

Battlefield 3 gratis via Origin

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

For noen måneder siden startet EA en ordning der de deler ut klassiske spill gratis til alle Origin-brukere i en periode. De har allerede gitt bort både Dead Space og det...

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I dag la Sony ut listen med spill som vil være gratis i juli for alle med Playstation Plus-abonnement. Sammen med spill som Saints Row: The Third og Payday: The Heist...



Loading next content