Norsk
Gamereactor
nyheter
Max Payne 3

Rockstar får hjelp av Remedy

Originalutvikleren trer inn som rådgiver

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Rockstar annonserte Max Payne 3 som et egenutviklet nytt spill ble mange av seriens fans bekymret over at utviklerhuset Remedy, som stod bak begge forgjengerne, ikke lenger er i førersetet.

Nå kan de imidlertid puste lettet ut, under et intervju med Gamespot har nemlig Remedys Matias Myllyrinne forklart at det finske utviklerstudioet fremdeles er involvert i utviklingen, i rollen som rådgiver og støttespiller:

- Vi har vært venner med Rockstar veldig lenge, både på det personlige og profesjonelle plan. Vi samarbeidet tett om Max Payne og Max Payne 2, og når utviklingen av Max Payne 3 startet tok Rockstar kontakt med oss. De sendte oss ganske enkelt en tidlig versjonen av spillet og etterspurte våre innspill. Et trekk jeg føler var helt naturlig for begge parter, forklarer Myllyrinne.

Max Payne 3

Relaterte tekster

Max Payne 3Score

Max Payne 3

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Etter ni lange år er Max Payne tilbake i et mørkt og brutalt gjensyn. Har Rockstar forvaltet Remedys noir-arv med verdighet?

2
Max Payne 3 slippes til Mac i morgen

Max Payne 3 slippes til Mac i morgen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det har gått et drøyt år siden Max Payne 3 ble sluppet til PC, Playstation 3 og Xbox 360. Nå har Rockstar bestemt seg for å slippe actionspillet til Mac-brukere 20. juni....



Loading next content