Norsk
Gamereactor
nyheter
Saints Row: The Third

Saints Row 4 under utvikling?

Enda flere Xbox 720-rykter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har kommet inn mange meldinger om en mulig ny konsoll fra Microsoft de siste dagene, og blant annet har magasinet Xbox World rapportert om rykter som hevder Xbox 720 skal slippes allerede i 2013.

Samtidig skal en rekke store utviklere som Rare, Lionhead, Remedy, Turn 10 og Epic Games alle være i gang med nestegenerasjonsprosjekter.

Nå har også Volition og THQ blitt lagt til i denne listen, og nok en gang er det Xbox World som står bak rapportene. Ifølge deres kilder skal nemlig utviklingen av nok et Saints Row-spill være igang, til nettopp Xbox 720.

Vi forbeholder oss imidlertid retten til å stille oss skeptiske til alle disse konsollryktene, Saints Row: The Third har jo tross alt ikke engang blitt lansert ennå.

Saints Row: The Third
Bilde fra Saints Row: The Third som lanseres den 18 november.

Relaterte tekster

Saints Row: The ThirdScore

Saints Row: The Third

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Daniel har prøvd seg med masser av bling og våpen, og gått fullstendig amok i Volitions mest skandaløse sandkasse hittil...

4
Slik så det ut hjemme hos THQ

Slik så det ut hjemme hos THQ

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Etter en lang kamp mot negative tall i budsjettene måtte den tradisjonsrike utgiveren THQ som kjent innse at slaget var tapt i desember i fjor. De slo seg selv konkurs og...



Loading next content