Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare 3

- COD-motoren er en Porsche

Sledgehammer koser seg på jobben

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for den enorme suksessen er det mange som hevder Call of Duty-serien har stagnert litt når det gjelder det visuelle. Dette er imidlertid ikke Call of Duty: Modern Warfare 3-utvikler Sledgehammer Games enige i, snarere tvert imot:

- Jeg har jobbet med mange spillmotorer oppgjennom årene, og brukt mye tid på å legge inn grafikk i dem, og denne er virkelig en Porsche. Med dét mener jeg at den er veldig strømlinjeformet og at absolutt alt er absurd enkelt. Du kan virkelig se at folk har jobbet med den i mange år, den er utrolig lett å oppgradere, forklarer Sledgehammers Glen Schofield.

Begeistringen stopper imidlertid ikke der, Schofield ønsker også å kontre alle utsagnene om at Modern Warfare 3 ikke er nevneverdig større eller penere enn forgjengerne. Utsagn Schofield mener er direkte feil:

- Hvis du setter Modern Warfare 2 og 3 ved siden av hverandre vil du se en enorm forskjell. Se på karaktermodellene, se på våpenmodellene, se på refleksjonene og se på vannet. Vi har lagt til så utrolig mye at når folk sier vi bare kopierer det gamle vil jeg ikke engang snakke med dem. De vet rett og slett ikke hva de snakker om, avslutter Schofield.

Call of Duty: Modern Warfare 3 slippes den 8. november til PC, Xbox 360 og Playstation 3.

Kilde: CVG.

Call of Duty: Modern Warfare 3

Relaterte tekster



Loading next content